3D printing

 

 

 

 

3D-print jezelf en zet de tijd even stil

Zie jezelf als nooit tevoren en ontwikkel samen met fred + ginger een mini-me in 3D. Hoe zou de wereld er uitzien als de nieuwste technologieën en de modewereld de handen in elkaar zouden slaan? In samenwerking met InZert Graphics, bieden wij iets unieks aan. Koop een toffe outfit bij F+G ter waarde van 200 euro en krijg een 3D-model van jezelf mét je nieuwe look in miniversie! Hoeveel plezier zou jij hebben met je "mini-me" & hou jezelf in de palm van je hand, als onvergetelijk cadeau, mooi ingepakt met een strikje.

 

Laat je verbeelding de vrije loop en kruip achter het stuur van de snelste wagen die je hebt of speel de hoofdrol in al je favoriete spelletjes. Maak een poppenhuis voor je kleine ik en creeër je eigen mini-familie of plaats je jezelf helemaal bovenop een taart, voor extra feestplezier? Bij fred + ginger zijn we geïnspireerd door alles wat met verbeelding, vernieuwing en visie te maken heeft. Dit en veel meer ontdekten we in de boeiende 3D- wereld van InZert Graphics. Dank zij de allernieuwste technologie beheersen ze als geen ander de kunst om gedetailleerde 3D-replica van mensen, dieren en objecten te produceren. fred + ginger geeft je deze originele en heel aparte souvenir met veel plezier cadeau. Het zal je voor altijd doen herinneren aan een fantastische lentedag in 2018. De tijd staat stil als je een 3D-figuur maakt. Verras je familie en vrienden met een hedendaags portret. Upload een foto op Instagram met volgende hashtag: #fredginger #minime #jezelfin3D #3D #3dprinting.

 

 

Vanaf 200 euro aankoop nieuwe collectie S18 krijgt de klant een gratis 3D figuurtje van zoon/dochter* (iedereen met een kassa-ticket van 2018 krijgt de voordeelprijs) 2. Beeldje voor alle andere klanten (kassabon onder de 200 euro) krijgen op de scandagen hun beeldje aan 35 euro. Normaal gezien kost een beeld 49 euro. Het popje heeft een grootte van 7 cm (mits meerprijs kan het een andere grootte hebben). Er worden 3 scandagen georganiseerd op 3 verschillende locaties. Het scannen zelft duurt maar enkele seconden. Indien geen van de 3 dagen past, kan er ook bij InZert Graphics zelf een afspraak vastgelegd worden om te scannen. Het scannen wordt begeleidt door firma InZert Graphics.

 

 

Scandagen:

1. 0/03 Waasland shopping (is nagevraagd maar we krijgen mss geen toestemming) 2. 17/03 Fred labo Antwerpen 3. 24/03 Nieuwpoort Rekenen op 3 à 4 weken productietijd van de popjes (dit zeker in communicatie vermelden!). We willen de klanten warm maken om de popjes op hun feesttaart te zetten (communie, lentefeest).