rokken

Creatieve meisjes rokjes bij fred + ginger

Kleine meisjes kunnen helemaal verliefd worden op de perfecte rokjes. Bij fred + ginger vind je unieke en creatieve meisjes rokjes voor kinderen vanaf 2 jaar tot 14 jaar. Of je nu op zoek bent naar een duurzame basic rok voor elke dag of een feestelijk exemplaar, bij fred + ginger vind je geen voorgekauwde fashion, maar comfortabele meisjeskleding met een creatieve twist. Wij zorgen voor de kleine details, die de outfit van je dochter extra creativiteit geeft.

Rokjes met kleurrijke prints

Elk seizoen gaan onze eigen ontwerpers aan de slag om unieke prints en tekening te ontwerpen voor de collectie. De all-over prints die je op de fred + ginger meisjes rokjes ziet, vind je daarom nergens anders terug. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen voor fred + ginger. Een tip voor elk seizoen? Kijk nog eens naar de exclusieve prints, er valt telkens iets nieuws te ontdekken: een dubbele bodem, een eigenzinnig detail.

Een vleugje luxe met glitter en glans

Feestelijke rokjes waar je eindeloos mee kunt combineren. Daar gaan we bij fred + ginger voor. Laat je dochter zelf haar outfit samenstellen. Geef haar de vrijheid om haar eigen outfit samen te stellen, je zult versteld staan van haar creatieve keuzes. Kiest ze een blouse in een contrasterende print of gaat ze voor een T-shirt met glitter? Ook voor een communie-outfit of lentefeest vind je meisjeskleding bij fred + ginger. En of het nu gaat om glanzende stoffen, een fel accent of interessant silhouet, bij fred + ginger kan je ervan op aan dat we kiezen voor uitmuntende kwaliteit en vakmanschap.

Comfortabele pasvormen en duurzame stoffen

Aan de basis van elk ontwerp van fred + ginger ligt een wil om comfortabele kinderkleding te ontwerpen die in de leefwereld van kinderen past. Kinderen zijn van nature speels en leergierig. Daarom zorgen we ervoor dat onze kinderkleding goed aanvoelt en past. Ook bij de meisjes rokjes wordt hier goed over nagedacht. En goed om weten voor de ouders: ook de duurzaamheid van onze stoffen houden we goed in de gaten. De rokken hebben dus niet alleen creatieve details, ze houden ook goed hun vorm en kleur tijdens het wassen.

Een platform voor duurzame mode

Bij fred + ginger hebben we niet alleen onze eigen merken (fred & ginger, Hilde & Co en fred & ginger Sister), we willen ook creatieve kinderkleding naar voren brengen die dezelfde filosofie draagt. Eigenzinnige kinderkleding voor actieve kinderen, met een speciaal oog voor duurzaamheid. Bij onze selectie rokken voor meisjes vind je merken als Cyrillus, Igo + Indi, Arsène et les Pipelettes, Long Live The Queen en vele anderen.

Winterrokjes voor meisjes combineren?

Of de zon nu fel schijnt in de zomer, of het weer kouder is en er sneeuw naar beneden dwarrelt: meisjes willen altijd rokjes aantrekken. Ook voor de herfst en wintermaanden hebben we bij fred + ginger een brede collectie meisjes rokjes. Maar hoe combineer je dat nu best? Wij houden wel van fantasierijke kniesokken voor meisjes. Speelse broekkousen zijn ook leuk, zeker als ze een gebreid patroon of verrassende kleuren hebben. Winterrokken voor meisjes kun je altijd combineren met een gebreide trui of sweater, of met een van onze korte meisjesjassen.

Koop veilig en snel creatieve, kleurrijke en duurzame meisjes rokjes online bij fred + ginger.