alle meisjeskleding

2 Artikel(en)

per pagina

Terug naar boven

unieke meisjeskleding vind je bij fred + ginger

Bij fred + ginger houden we van kinderen die buiten de lijntjes kleuren, die weten wat ze willen. Meisjes weten vaak al snel wat ze willen als het over hun kinderkleding gaat. Ouders moeten steeds op zoek naar kleding die perfect bij de persoonlijkheid van hun kind past, en liefst vinden ze het zelf nog mooi ook. Dat lukt met de kinderkleding van fred + ginger die inspeelt op de leefwereld van kinderen. Kinderkleding die gemaakt is om in te spelen en te bewegen, ook bij meisjeskleding wordt hier aan gedacht

De eigenzinnigste merken

Binnen de categorie meisjeskleding vind je alle merken die wij bij fred + ginger verkopen van maat 62 tot en met maat 164. Bekijk zeker ook eens onze babykleding voor de allerkleinste meisjes. Bij fred + ginger hebben we niet alleen onze eigen merken, fred & ginger, Hilde & co en fred & ginger Sister, we willen ook andere kinderkleding naar voren brengen die past binnen onze filosofie. Duurzame, eerlijke kinderkleding met een oog op de fantasierijke wereld van kinderen. Kleding waar niet alleen onze kleerkast mooier door wordt, maar ook de wereld rondom ons. We zochten de uniekste meisjeskledij voor jou bij elkaar: Long Live The Queen, GoSoaky, Iglo + Indi, Atelier Barn, Nadadelazos, Arséne et les Pippelets… ontdek nu al onze merken.

Duurzame mode

Bij fred + ginger dragen we de natuur een warm hart toe en dat toont zich ook in onze kinderkleding. Enkel hoogwaardig en biologisch katoen voor de kinderkleding, met een kritisch oog op de volledige productiecyclus. Zodat iedereen beter wordt, want niet alleen blijft de kinderkleding veel langer mooi, de natuur wordt ook minder belast. Dat vinden wij perfect!

Speels, lief of stoer

De tijd dat meisjeskleding zich beperkt tot zwierige rokjes en liefelijke kleedjes is al lang voorbij. Natuulijk vind je ook een selectie rokken en jurken voor meisjes bij fred + ginger, met een creatieve of artistieke twist. Stoere broeken, T-shirts of truien met gekke prints, voor moderne meisjes kan het allemaal. Combineer een zwierige rok met een stoere trui met print voor een heel andere outfit. Doe één van onze eigenzinnige jassen over een kleedje met een zachte kleur. Beperk je niet tot de alledaagse combinaties, wij bij fred + ginger dagen je uit; combineer de meest uiteenlopende prints, draag een bloesje met streepjesprint over een kleedje met bloemetjesprint. Laat je fantasie de vrije loop!

De kers op de taart

Wij hebben aan alles gedacht, want naast de eigenzinnigste kinderkleding vind je bij fred + ginger ook de uniekste accessoires voor meisjes. Kleine meisjes houden van kleine, fijne twinkeldingen, een fijne toets aan hun outfit die het helemaal afmaakt. Hoe vaak heb je jouw dochter, kleindochter, nichtje al niet zien kijken naar één van jouw accessoires, of tuurt ze uren naar die ene ketting die jij aanhebt? Bij meisjeskleding hoort nu eenmaal ook een laatste detail, en fred + ginger zou fred + ginger niet zijn, als we er niet een eigenzinnige kijk op hadden. Bij eigenzinnige kinderkleding horen unieke haaraccessoires, broches, mutsen, handschoenen en sjaals, en ook daarvoor kan je bij ons terecht.