jongens truien en vesten

3 Artikel(en)

per pagina

Terug naar boven

Avontuurlijke jongens truien bij fred + ginger

Bij fred + ginger vind je duurzame jongens truien en jongens sweaters. Jongens zoeken het avontuur op, willen buiten avonturen beleven. Ze houden van kleding die comfortabel aanvoelt en makkelijk aanpast. Hoe sneller ze aangekleed zijn en buiten kunnen lopen, hoe beter. Bij het ontwerpen van de truien en sweaters voor jongens van fred + ginger wordt daar rekening mee gehouden. Wij ontwerpen creatieve kinderkleding die past in de leefwereld van jouw actieve zoon of dochter. Een trui of sweater is het ideale kledingstuk voor jouw zoon om snel en makkelijk, leuk aangekleed te zijn. De opties zijn eindeloos.

Een warme wollen trui

Het gekende vakmanschap van fred + ginger vind je terug in de kwaliteitsvolle gebreide jongens truien. We maken steeds gebruik van hoogwaardige wol of een wolmix voor de truien, om zo de duurzaamheid van de truien te verhogen. Zo zijn we ervan overtuigd dat een trui van fred + ginger meerdere kinderen kan overleven, als er de juiste zorg voor gedragen wordt. Een wollen trui was je best met de hand en laat je op een vlakke ondergrond drogen. Tijdens de koude dagen van de herfst en de winter, is een dik gebreide trui altijd een goed idee. Gecombineerd met een warme muts en sjaal, verlengen we zo de zorgeloze sfeer van de zomer naar de herfst en winter.

Een comfortabele sweater

Met een comfortabele jongens sweater van fred + ginger is jouw zoon in een wip aangekleed. De sweaters van de collectie kunnen een heel jaar lang gedragen worden. Alle truien en sweaters worden ontworpen met in het hoofd aankleedgemak. Dat zie je in alle details van de kledingstukken. We maken gebruik van metalen ritsen en metalen drukknopen, die stevig en duurzaam zijn. Bij kaptruien voor jongens zorgen we ervoor dat de kap van de sweater een aangename voering heeft.

Een stijlvolle pullover

De klassieke pullover vind je ook in onze collectie, maar steeds met enkele creatieve details. Combineer de pullover op een rechte broek, over een jongenshemd, voor een stijlvolle en feestelijke look. We dagen je uit! Al onze eigenzinnige prints, zijn gemaakt om te combineren. Tegenpolen trekken elkaar aan in de wereld van fred + ginger. Alles kan! Ook jongens weten al snel wat ze willen aantrekken, en maken zelf de pittigste combinaties.

Korte mouwen in de winter?

Jawel, dat kan! Bij fred + ginger leggen we de nadruk op creatieve en comfortabele kleren waar je levendige combinaties mee kunt maken. Niets leuker dan een T-shirt met lange mouwen of coltrui aan te trekken, en daarover een jongens sweater met korte mouwen. Lekker rebels! Voor de wintercollectie van 2018 hebben we enkele comfortabele stuks ontworpen, met sportieve stoffen, die perfect passen in het actieve leven van jouw zoon.

Geometrische patronen en originele tekeningen

Elk seizoen maken onze ontwerpers unieke en exclusieve tekeningen en prints voor de fred + ginger collecties. Eigenzinnige prenten met een hoekje af. Ze zorgen voor het creatieve kersje op de taart van onze jongens truien en jongens sweaters. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geometrische print van Wolf, die een beetje retro aanvoelt? Of kijk eens goed naar de verborgen figuurtjes in de sweater Nils. Samen mét bijpassende broek Miel voor een complete comfy look. Ontdek elk seizoen de nieuwe prints en tekeningen.