alle jongenskledij

3 Artikel(en)

per pagina

Terug naar boven

 

 

Jongenskleding om avonturen in te beleven bij fred + ginger

Bij fred + ginger willen we dat kinderen vol enthousiasme voor hun kleerkast staan. Het uitkiezen van hun outfit moet een plezier zijn, voor zowel meisjes als bij jongens. Maar het is natuurlijk geen geheim dat jongens niet erg graag uren in een winkel staan om kleren te passen. Koop daarom jongenkleding online bij fred + ginger. Kinderkleding moet gemaakt zijn op maat van het kind, daar staan wij helemaal achter bij fred + ginger. Het moet gemaakt zijn om in te bewegen en in te spelen. Jongenskleding die zijn inspiratie haalt uit de fantasierijke wereld van de kinderen, dat vind je bij fred + ginger.


Kinderkleding om in te leven

Van kleins af aan bekijken jongens elke dag als een nieuw avontuur. Met de fiets naar school, in de tuin spelen, gaan voetballen of basketballen, jongens zijn altijd in de weer. Bij fred + ginger vinden we dat kinderkleding afgestemd moet zijn op het drukke leven van de kinderen. Dus wanneer ze na school thuiskomen en in de tuin willen spelen, dan is dat geen probleem. Wij werken enkel met hoogwaardige stoffen, het resultaat is duurzame kinderkleding dat lang zijn kleur en vorm behoudt. Onze selectie jongensbroeken is gemaakt om in te spelen. Wist je trouwens dat ze ook geschikt zijn voor meisjes? Al onze kinderbroeken zijn uniseks, dus nadien kunnen ze ook nog door een jongere zusje gedragen worden. Maar dat hoeven die stoere jongens natuurlijk niet te weten!


Unieke feestkleding voor jongens

Bij fred + ginger mogen kinderen zichzelf zijn! Er is niets leuker dan kinderen zelf hun outfit te laten samenstellen, ze komen vaak met de creatiefste ideeën. Unieke prints combineren? Kunnen ze als de beste! Is het moeilijk om communiekleren of kleren voor een lentefeest voor jongens te kiezen? Laat jongens maar kiezen tussen alle eigenzinnige jongenskleding van fred + ginger. We zijn er van overtuigd dat iedereen bij een unieke outfit uitkomt. Dus ook wanneer je kinderkleding voor een feestje nodig hebt, zit je goed bij fred + ginger. Bekijk maar eens onze selectie jongenshemden, lange broeken en shortsjongensjasjes en natuurlijk accessoires zoals strikken om de outfit af te maken.


Jongenskleding met speelse prints

Uniek prints en tekeningen op kinderkleding zit in het DNA van fred + ginger. Het moet niet te braaf zijn! Van all-over prints op joggingbroeken tot grappige, unieke tekeningen op T-shirts, jongens zullen er gek op zijn. Jongens houden van wat eigenzinnigheid in hun kleding, daar zijn wij van overtuigd. Bij elk seizoen vind je weer nieuwe prints op onze kinderkleding die barsten van creativiteit en eigenzinnigheid. Van stoere truien tot speelse jongenspyjama's, bij fred + ginger voegen we vaak een eigenzinnige print toe om kinderkleding net dat tikkeltje eigenheid meer te geven.


Kinderkleding met een eigenwijs kantje

Wanneer wij onze merken selecteren houden we rekening met de filosofie van fred + ginger; wij houden van duurzame mode, met een eigenwijs kantje. Naast onze eigen merken, fred & ginger, Sister en Hilde & Co, verzamelen we ook nog de beste kindermerken in ons aanbod. Bij fred + ginger kan je merken ontdekken als Mads Norgaard, GoSoaky, Hundred Pieces, Krutter, Nadadelazos en nog veel meer.


Koop eigenzinnige jongenskleding met gratis retour

Maak je geen zorgen wanneer je online kinderkleding koopt bij fred + ginger. Wij begrijpen maar al te goed dat kinderen erg snel uit hun kleren gegroeid zijn. Daarom kan je kinderkleding bij ons gratis retourneren, je vindt hiervoor alle info in onze faq.