communie of lentefeest jongens

Avontuurlijke feestkleding en communiekleding voor jongens

De lente komt eraan, en brengt de lentefeesten en communies met zich mee. Ook dit seizoen presenteert fred + ginger een collectie communiekleding voor jongens. Bij fred + ginger vind je geen alledaagse stuks, maar een collectie vol verrassende prints en speelse details. Zoals elke collectie werd ook de communiecollectie voor jongens gemaakt met de leefwereld van avontuurlijke en eigenzinnige kinderen in gedachte. Bij fred + ginger vind je kleding die zacht aanvoelt en lang meegaat, gemaakt om avonturen in te beleven.

Hemdjes voor jongens

In duurzaam katoen of speels tricot, zoals steeds vind je een selectie eigenzinnige hemdjes in de communiecollectie voor jongens. Elk jaar gaan onze ontwerpers aan de slag om unieke prints voor de collectie te ontwerpen. Kijk eens, en kijk dan opnieuw. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Met een hemd op de communie ben je nooit mis als jongen. Durf combineren en creëren, ga voor gele toetsen of mysterieuze figuren. Een van onze prins won een internationale prijs voor zijn kleuren en inventiviteit, perfect voor een avontuurlijke jongen om aan te trekken op zijn communie of lentefeest.

Feestelijke vesten

Wat is er knapper dan jouw zoon in een vest? Wij kunnen niets beter bedenken en het is de perfecte communiekleding voor jongens. Kies voor een stoere of creatieve vest, voor over een eigenzinnige hemd. Kijk zeker even naar de stof die gebruikt werd. Ze moet soepel zijn en goed aanvoelen, jongens spelen altijd graag, ook tijdens een feest. Het is belangrijk dat ze ook in hun communiekleding goed kunnen bewegen. Bij fred + ginger houden we daar rekening mee tijdens het ontwerpen van de feestelijke vesten voor jongens.

Speelse shorts of matrozen broek

Bij fred + ginger zetten we kinderen op de eerste plaats. Kinderen weten al snel wat ze willen, zo ook bij kinderkleding. Laat hen zelf kiezen en combineren, je zult versteld staan van hun unieke stijl. Bij communiekleding voor jongens hoort ook een geklede broek. Je kunt kiezen voor een korte jongensshort, die perfect past bij de geklede vest of blazer. Een korte broek om in te bewegen en te spelen. Combineer met kleurrijke jongenssokken voor een creatieve outfit. Dit seizoen hebben we ook gewerkt rond de brede matrozenbroek. De iconische pasvorm kreeg een creatieve twist door het gebruik van moderne kleuren en stoffen. Natuurlijk vind je ook dit seizoen een duurzame jongensbroek bij fred + ginger met een rechte pasvorm, steeds in sprekende kleuren en kwalitatieve stoffen.

Feestelijk breigoed

Na lekker gegeten te hebben aan tafel, gaan jongens ook op hun communie of lentefeest op zoek naar het avontuur, en dan liefst buiten. Daarom vind je bij fred + ginger feestelijke truien en sweaters voor jongens als aanvulling op de feestoutfit van je zoon. Ontdek de creatieve, in huis ontworpen prints en de duurzame stoffen van de feestelijke jongenstruien en jongenssweaters. Bij fred + ginger wordt resoluut gekozen voor duurzame wol, want kleding die je koopt voor je communie of lentefeest moet nadien nog gedragen worden. De feestcollectie van fred + ginger wordt ontworpen zodat de jongenskleding makkelijk combineert en heel draagbaar is met de rest van de collectie.