Over Fred & Ginger

Fred & Ginger kleurt buiten de lijntjes

Vijf niet-alledaagse collecties voor baby’s en kinderen
Spelen is buiten de lijntjes kleuren. Van de tafel in de keuken tot de jungle in de tuin. De boel letterlijk en figuurlijk op zijn kop zetten. Je eigen keuzes en combinaties maken. Alles opnieuw bekijken alsof het de eerste keer is. Dat is ook het uitgangspunt van Fred & Ginger. Een speels concept dat we vertalen in vijf kleurige kledinglijnen voor kinderen van nul tot veertien jaar: Fred & Ginger Kids, Fred & Ginger Sister, Hilde & Co, Hilde & Co Baby en Kiekeboe.

Ontworpen door een team van eigenzinnige Belgische designers. Gemaakt met duurzame kwaliteitsmaterialen en een andere kijk op de zaken. Dat merk je aan de fijn aanvoelende stoffen, de verrassende details en bijzondere prints. Fred & Ginger staat voor kinderlijk maar niet kinderachtig. Afgewerkt maar niet afgelikt. Bewust maar niet betuttelend. Omdat we vinden dat kinderen kinderen mogen zijn.

Fred & Ginger kids
Een avontuurlijke collectie vol kleur en contrast. Rond spannende thema's die je terugvindt tot in de kleinste details.

Fred & Ginger sister
Een beetje retro, een beetje ingetogen. Maar toch nog speels. Voor meisjes die er wat meer meisjesachtig willen uitzien.

Hilde & Co
Kleren voor elke dag met een feestelijk tintje. Fijne materialen, zachte kleuren en exclusieve details om eindeloos te combineren.

Hilde & Co baby
Klein zijn kan ook in stijl. Met zachte kleuren,  verrassende details en materialen die lang mooi blijven.

Kiekeboe
Grafische prints, eigenzinnige kleuren, exclusieve én rekbare stoffen. Comfortabel om te dragen, makkelijk om te onderhouden.