fred + ginger en Bio-planet

fred + ginger en Bio-planet

Kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid doe je niet alleen in je kleerkast maar ook in de supermarkt. Daarom slaan wij de handen in elkaar met Bio-planet, meesters van de biologische lekkernijen. Vanaf vandaag delen wij elke dag tips voor een verrassende en lekkere lunch. Ons eerste recept is een klassieker, ontdek het hier.

Fred + ginger

fred + ginger is een Belgisch multimerken concept dat mode en lifestyle brengt voor eigenzinnige kinderen met zin voor avontuur en voor vrouwen die de schoonheid en de diversiteit van de wereld rondom hen omarmen. Naast onze eigen merken Ginger, Fred & Ginger, Sister en Hilde & Co brengen we ook een selectie nationale en internationale merken.


Stuk voor stuk hedendaagse en unieke collecties die streven naar creativiteit en duurzaamheid. Ontdek, zowel online als offline, ons speels universum, beïnvloed door kunst, design en architectuur.

bio planet

Bij Bio-planet wachten meer dan 6.000 producten je op. Zowel biologisch als ecologisch (seizoensverse groenten en fruit, vlees, vis, veggie, dranken, cosmetica, speelgoed, schoonmaakmiddelen …). Alle producten dragen het milieu een warm hart toe, zodat jij met een gerust hart én met smaak bewust kan genieten. "