contest

 • Win je zelfontworpen taart gebakken door Sofie Dumont

  Doe mee met onze wedstrijd en win een overheerlijke taart gebakken door niemand minder dan Sofie Dumont. Zij zal er persoonlijk voor zorgen dat het ontwerp dat je zelf bedacht en getekend hebt, eetbaar wordt!

  Bij fred + ginger vieren we de goede dingen des levens. We houden van plezier maken en lachen met iedereen die ons lief is. Wat je ook viert, we willen dat je straalt op elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een feestjurk, een mooi topje, een grappig hemd of een elegante broek, we hebben zeker iets dat bij jou past. Pure grafische lijnen, romantische prints en prachtige kleurschakeringen zorgen deze lente voor nét dat tikkeltje meer.

   

  Sofie Dumont is altijd wel te strikken voor een feestje. We houden van haar expressieve, dynamische en spontane kookstijl, haar passie en haar joie de vivre. Zij is de geknipte persoon om jouw droomtaart waar te maken. Sluit je ogen en neem de eerste hap van je taart… Wat proef je? Chocolade? Kersen? Wat zie je? Hartjes en bloemetjes? Draken en robots? Laat je verbeelding de vrije loop, maak eentekening en wij zorgen voor de rest.

  Teken, knip, plak of schilder jouw droomtaart en breng het ontwerp binnen in jouw favoriete fred + ginger-winkel of mail het naar wedstrijd@fredginger.com. Vermeld zeker je naam, adres, gelegenheid en datum van het feest. Deelnemen kan t.e.m. 1 maart. Samen met Sofie Dumont kiest onze jury het leukste ontwerp uit. Hij of zij wordt de gelukkige winnaar van deze fantastische taart. Zet alvast voldoende bordjes klaar want je krijgt een taart voor 25 personen!. En doe snel open als de deurbel gaat want Sofie levert de taart op jouw feest!

   

  Klik hier of mail je ontwerp naar wedstrijd@fredginger.com

   

   

  Lees hier het wedstrijdreglement.